FORGOT YOUR DETAILS?

FAQ

Selectaţi una din întrebările de mai jos pentru a afla răspunsul.

Intrebari Generale

Suntem HELP GROUP, un grup de firme ce îți oferim servicii complete de contabilitate, instalare şi întreţinere soft de gestiune WinMentor. Viziunea noastră este aceea că, oferind servicii excelente de contabilitate şi gestiune, îţi oferim o hartă a firmei : "Harta deciziilor de succes”.

Facem acest lucru prin intermediul firmelor Help Cont Expert SRL şi Help Soft SRL. Sediul ambelor firme se află în Braşov, str. General Eremia Grigorescu nr. 16

Pentru că suntem prezenţi la clienţii noştri din Braşov şi Bucureşti. Numărul lor este în creștere și e posibil să se fi adaugat noi oraşe la data la care citești aceste rânduri. De asemenea, colaborăm cu firme din alte țări ce au reprezentanțe în România, precum şi cu firme ce au acţionariat persoane fizice străine.

Pentru că avem în spate experienţa a peste 21 de ani de contabilitate din care ultimii 3 ani am testat şi perfecţionat sistemul de lucru pe suport web.

Pentru că avem experiența colaborării cu clienți din diferite domenii: servicii, producție, comerț, etc. Aproape orice, de la comerţ cu amănuntul la companii cu activitate complexă de construcţii montaj, de la afaceri online la agenţii de turism.

Pentru că am trecut cu bine alături de clienții noștri prin sute de controale in cei 14 ani de activitate în această firmă. Doar în acest an am finalizat cu bine peste 30 de controale pe linie financiar-contabilă cu teme diverse de la controale ale garzii finaciare, la controale specifice rambursărilor de TVA sau a controalelor de fond.

Pentru că îți oferim o serie de beneficii care nu le mai găsești puse in practică la nici o altă firmă de contabilitate altundeva.

Foarte simplu. Stabilim împreună condițiile colaborării, ne împuternicești să te reprezentăm, ne facem treaba efectiv și suntem în contact în tot acest timp, primeşti în fiecare lună raportările financiare de care ai nevoie, ai garanţia unui parteneriat de încredere şi începi sa îţi dezvolţi afacerile.

Poți vedea pașii descriși aici pe scurt.

Nu îţi pot spune cât de importantă este în relațiile de afaceri prezenţa încrederii în celălalt partener.

Cu atât mai mult, în ceea ce privește colaborarea cu contabilul sau firma de contabilitate care devine mai mult decat un partener, o parte din entitatea ta.

Poți vedea ce spun clienții despre noi si la cerere te putem pune în legatură cu ei. Am reuşit de atâta vreme să creştem pe aceasta piaţă datorită seriozităţii, datorită faptului că un cuvânt dat unui partener, colaborator sau salariat a fost intotdeauna respectat.

Cum altfel ai putea crede că au stat lângă noi clienţi de 9, 11 si chiar 18 ani? Vechimea medie a colaborării cu clienţii nostrii este de peste 8 ani, iar acest lucru spune multe. Oricum nu ne crede pe cuvânt informează-te, incepe colaborarea şi testează-ne în situaţiile de afaceri ce iţi apar, iar în final comunică-ne încrederea ta atunci când o dobândeşti.

Pe tot acest drum esti însoţit de asigurările noastre pe care le respectăm.

Modelul clasic de evidenţă contabilă este cel în care contabilul primeşte toate documentele şi le încarcă în programul de contabilitate. Acest tip de contract noi l-am denumit LITE. Se pretează la firmele mici de prestări servicii.

Un model superior este contractul PLUS, cel în care clientii încarcă documentele de gestiune şi anume : facturi primite, NIR-uri, facturi iesire, chitanţe, OP-uri sub supravegherea Help Cont Expert, pe unul din serverele HCE. Se pretează firmelor mijlocii de prestări servicii, firmelor mici de productie.

Cel mai eficient contract, din punctul de vedere al clientului este contractul FULL.

Pe aceeaşi filozofie ne propunem şi noi să oferim cele mai bune servicii de contabilitate pentru firmele și companiile indiferent de locaţia lor în ţară. De accea am implementat contractul ONLINE. Indiferent de tipul contractului, noi tratăm clienţii cu aceeaşi măsură.

Evidenţa contabilă a firmelor este la fel în toată România. Modelul propus de noi este nou în România însă, nu e nou la nivel mondial. Companii din țările dezvoltate aleg România, India sau alte țari emergente pentru externalizarea anumitor servicii in vederea diminuarii costurilor. Pe aceeaşi filozofie ne propunem şi noi să oferim cele mai bune servicii de contabilitate pentru firmele și companiile indiferent de locatia lor in tara. Contabilitatea online are doua provocări: încrederea in firma de contabilitate cu care nu ai luat contact niciodata in mod direct și transferul documentelor. Am răspuns la ambele provocări cu adaugarea ca aceste solutii sunt încă la inceput, iar schimbarile din anii ce vor urma vor elimina şi ultimele urme de îndoială..

Intenția noastră este de a oferi prețuri corecte si transparente corelate cu volumul de muncă necesar. Te rugăm să consulți grila noastră de tarife pentru a vedea acest lucru si sa iti calculezi preţul pe structura afacerii tale.

Acel preţ ţi-l garantăm indiferent de ce s-ar intampla în primele 6 luni ale colaborării noastre, dacă datele introduse de tine sunt cele corecte. Şi ca să fii sigur că aşa se intamplă, trimite-ne prin email opţiunile tale şi noi iţi vom pregăti contractul conform opţiunilor selectate.

E posibil să găsești pe piață prețuri mai mici, dar cu servicii pe măsura prețului. Oricum noi ne dorim doar acei clienţi care înteleg faptul că un serviciu de contabilitate profesionist şi de incredere aduce beneficii infinit mai mari prin soluţiile contabile, financiare şi de consultanţă de afaceri acordată decât o reducere nesemnificativă de costuri asociată cu un serviciu contabil de multe ori obscur.

Noi ne propunem să îți oferim cele mai bune prețuri pentru servicii contabile excelente.

Nu vrem să colaborăm cu clienţi nemulţumiţi.

De aceea, dacă te hotăreşti să renunţi la contract în 60 de zile de la semnarea acestuia, îţi vei primi toţi banii înapoi.

E o garanţie , pe care noi o numim Garanţia Ratei de Succes la preluările de firme.

De asemenea, dacă aţi achiziţionat licenţe de WinMentor prin Help Soft SRL, vom prelua noi aceste licenţe conform Garanţiei privind Investiţia în soft

În orice moment, dacă nu eşti mulţumit de colaborare, poţi să ne trimiţi un mail sau să ne dai un telefon, prin care să îţi motivezi opţiunea, pe care noi ţi-o vom respecta 100 %.

Vei primi în 24 de ore toate documentele pe care le vei da noului tău contabil, nu înainte de a ne achita sumele pentru prestările contabile până la aceea dată.

Îţi garantăm că în orice moment vei primi informaţii privind perioada pentru care ai avut contract cu noi. La un singur lucru, nu facem rabat ! Organizarea contabilităţii şi a bazelor de date WinMentor este proprietatea Help Cont Expert.

TOP