FORGOT YOUR DETAILS?

Consultanţă fiscală

Legislaţia fiscală românească este una extrem de complexă, fiind diferită de standardele internaţionale, tinzând la armonizarea cu legislaţia europeană.

Care sunt domeniile în care acţionăm
  • TVA
  • Impozit pe venit
  • Impozit pe profit
  • Acciye
  • Impozite cu reţinere la sursă

Nu este uşor să găsiţi un consilier bun. Şi în momentul în care în sfarsit îl găsiţi, va fi foarte scump. Clienţii noştrii, ştiu acest lucru. Ei nu-şi irosesc timpul si apelează la serviciile noastre în domeniul taxelor.

Noi vă oferim servicii complexe de consultanţă in domeniul taxelor, depinzând de nevoile dumneavoastră specifice. Nu trebuie să vă ingrijorati in legătură cu realizarea diferenţei între documentele legate de taxe şi cele nelegate de acest domeniu, sau dacă rambursarea taxelor va fi realizată în mod corect in acest an şi inregistrată la timp.

Consultanţii noştri în domeniul taxelor vor rezolva aceste probleme pentru dumneavoastră. Vă vor consilia cu placere şi vă vor recomanda soluţii optime pentru compania dumneavoastră. De aceea, acest domeniu trebuie abordat mereu cu profesionalism, indiferent de natura speţei în cauză.

HCE, prin experţii săi, contabili acreditaţi, are o experienţă substanţială în domeniul fiscalităţii, acţionând atât pentru Clienţii români cât şi pentru cei străini.

TOP